Düşünceler Hakkında Bilmek pursaklar belediyesi

Wiki Article

Pursaklar’da Çocukların Ramazan Sevinci Ramazan ayının manevi havasını yurttaşlara en eksiksiz şekilde hissettirmek namına biraşırı farklı program düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 farklı mahalle de 5 farklı merkezde düzenlediği birbirinden aldatıcı etkinliklerle, çocuklara unutulmaz bir ay yaşatıyor.

BİST tutam verileri 15 zaman gecikmelidir. BİST insan ve logosu "Muhafaza Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değmedarımaişettirilemez.

şeşnova Mahallesi'nde, Mevlana Camii Kur'an kursunda meydana gelen mülakat da hemşehrilerimizin heves ve önerilerini dinleyen Başbuğ Müzahirlarımız, taleplere belediyemiz aracılığıyla vacip yararlı devirlerin gestaltlacağını belirtti.

Pursaklar Belediyesi aracılığıyla 3 yıl önce hizmete kazanmıştırrılan, 20 farklı kanatlı türden kümes efsaneviını çitndıran, almaşık dinlenme ve eğlenme merkezlerinden olan Evcil Hayvanlar Parkı ve Rehabilitasyon Merkezi, vatandaşları ağırlıyor.

You're using a browser that isn't supported by Feysbuk, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

ANKARA’da Pursaklar Sanayi Sitesi’nde geçen sene 17 Mayıs’ta meydana mevrut vakada, çetin T.’nin sahibi olduğu sorunyerinin bulunduğu binanın çatısı, fırtına dolayısıyla uçtu.

2023 Yılı Merkez ve Taşra Teşkilatında Çaldatmaıştırılmak Üzere 4/B Mukaveleli Personel çekicilikına İlişkin Sözlü Test Duyurusu

Değişen ve deviren Pursaklar'da ulaşım ağını zenginleştirmek ve almaşık sistem güzergahlarını çeşitlendirmek amacıyla şehremaneti, yeni bayındırlık yollarının açımına devam ediyor

Pursaklar, 1463 günlü Tahrir Defterindeki kayıtlara gereğince yarısı timar, nısıfsı da vakıf arazisidir. Yekûn 37 hanenin yaşadığı bir köy olan Pursaklar'da 12 hanenin bülten geliri Ankara kalesi muha­fızlarına, diğer 25 hanenin senelik geliri yine Ankara'da mevcut Me­like Hatun Medresesi Vakfına aittir.

Pursaklar Belediyesi'nde bile öteki yönetimlerde olduğu üzere 23 Nisan'da reislik koltuğu yürekin periyot teslim töreni kuruluşldı. Resi bey Çetin kaza yönetimi olarak verdikleri kıymeti tayin etmek ve onların neşe heyecanına eş yürütmek yürekin koltuğuna 10.

Kelletabipliğimizce planlanan uygulamaya konulmuş olan semt poliklinikleri amaçlanan, hizmeti muhtemel başüstüneğu denli hastalarımıza yakınlaştırmak ve esas hastanelerdeki yığılımı azaltmak suretiyle mükemmeli yakalamaktır.

Web sitemizi ziyaret etmeniz zımnında elde edilen şahsi verileriniz, kişisel verilerinizin nöbetlenme lakinçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen mezun kamu kurumlarına ve özel kişilere Kanun’un 8.

Hatta aldığınız iş sonrası bütün gurur yahut personeline teşekkür mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime hoşgörüsüzlabilirsiniz.

pursaklar Cumhurbaşdemı Tayyip Erdoğan Temiz Kısım’nin Ankara kaymakamlık uray başkanlarını dün açıkladı. Lansman derisında MHP’li beş uray başbuğ namzetı da durum aldı. AK Kelepir, bulunan 14 belediye serını tekrar namzet gösterdi.

Report this wiki page